Innovatieve en zelfstandige leverancier van geursystemen.

Van productie tot distributie: alles in eigen beheer.

icon-banner

Toonaangevende geurspecialist!

Sense Company beschouwt zichzelf toonaangevend op het gebied van innovatie, kwaliteit en duurzaamheid als het gaat om geurmarketing en geurbeleving. De basis hiervoor wordt gevormd door het in-house onderzoek, de interne ontwikkeling en de assemblage van onze producten in ons bedrijfspand in Tilburg. Hier zijn onze eigen ingenieurs en technici bezig met het ontwikkelen en bedenken van nieuwe geuroplossingen en worden bestaande oplossingen geoptimaliseerd. Daardoor houden we controle over het ontwikkelingsproces, de fabricage en hebben we de gehele productie volledig in eigen hand.

productie

Onze geurtechniek; uniek!

Onze geurtechniek onderscheidt zich door een unieke combinatie van een drietal componenten: het geursysteem, de geurcartridges en de wijze van bedienen.
De geursystemen gebruiken koudverneveling als verneveltechniek. Hiermee laten we de structuur van een geurolie, in tegenstelling tot verhitting, onveranderd. Onze navulbare geurcartridges maken onze technologie volledig en klaar voor de toekomst. Daarnaast voegen wij ook geen solventen als ethanol toe waardoor een geur scherp en onprettig ervaren wordt. Met onze online connectiviteit bent u in staat om altijd en overal uw geur te managen.

geurtonnen

Zelfstandige producent...

Sense Company hecht veel waarde aan zelfstandigheid. Dat houdt in dat wij niet gebonden zijn aan een leverancier, maar steeds zelf de leveranciers kunnen kiezen die de beste materialen kunnen leveren voor onze geuren en geursystemen. Dit heeft als grote voordeel dat wij volledig overzicht hebben op wat er in onze producten verwerkt zit. Wanneer u zaken doet met ons, doet u ook écht zaken met Sense company en niet met een tussenpartij. Een verantwoordelijkheid die wij graag nemen en die ons onderscheidt van anderen.

img_0653

Voorsprong door techniek en ontwikkeling...

Onze eigen developers zijn continue bezig met de ontwikkeling van onze producten. Van optimalisatie van het vernevelingsproces tot onderzoek van geurgedragingen binnen ruimten: alles wordt nauwkeurig onder de loep genomen en verbeterd. Ook de feedback die we krijgen van onze klanten kunnen wij direct verwerken en toepassen op onze producten. Deze ongeremde drang naar innovatie en verbeterde kwaliteit is uniek in onze branche en geeft ons een voorsprong op het gebied van hard- en software binnen geurenland. Een voorsprong die regelmatig wordt bevestigd door onafhankelijke partijen.

Optimale service...

Onze online geursystemen hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van offline geursystemen. Naast gebruikersgemak en eenvoudige schaalbaarheid van geurintensiteit heeft online beheer ook invloed op gedegen service. Doordat wij op afstand de geursystemen monitoren, zijn wij altijd op de hoogte van de status van úw geursysteem. Dat betekent dat wij vaak eerder op de hoogte zijn van eventuele storingen dan u en dat uw systeem weer naar behoren werkt zonder dat u wist dat er überhaupt een storing was. Zorgeloos geur noemen wij dat!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends, laatste aanbiedingen en leukste nieuwsfeitjes in geurenland? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Top