Partners in het verspreiden van 'unexpected smiles'.

De kracht van een onverwachte glimlach is waar wij heilig in geloven. Daarom vinden wij het belangrijk om dit met de wereld delen. Samen met onze partners proberen we de wereld een klein stukje mooier te maken.

bannerpartners

Partners in het creëren van de perfecte sfeer.

Met de samenwerking tussen Xenox Music & Media en Sense Company verenigen zich twee sfeerbepalers in 'The Ultimate Senses'. De combinatie van aangename geuren met doordachte muziekselecties versterken de herinnering aan uw merk en vormen een beeld over uw bedrijf. Ze hebben een positieve uitwerking op de verblijfsduur, het koopgedrag en het “thuisgevoel” bij uw klanten. Geur en muziek verrassen en kenmerken zich samen als een krachtig marketinginstrument.

Meer over The Ultimate Senses

bannerwii

Sportieve partners.

Als Tilburgs bedrijf dragen wij voetbalclub Willem II Tilburg al enige jaren een warm hart toe. Wij zijn dan ook blij dat we als lid van de Young Business Club kunnen bijdragen aan een prettig verblijf voor sponsoren, spelers en bezoekers in het stadion van de Tricolores. Bij binnenkomst word je gevangen door de geur van de Zwarte Dahlia en in de kleedkamer ervaren de spelers van het vlaggenschip een frisse, activerende mintgeur.

Meer over YBC

villapardoesbanner

Partners in smiles voor ongeneeslijk zieke kinderen.

Villa Pardoes biedt onvergetelijke vakanties voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. Bijzonder mooi dat we een bescheiden bijdrage mogen leveren aan een onvergetelijke vakantie voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Bezoekers van Villa Pardoes kunnen genieten van een fris zoete snoepgeur in de 'picknickplaats' en een hammam geur in het 'bubbelparadijs'!

Top