The power of an unexpected smile.

Geur en geluk.

Het zal altijd een bijzondere combinatie blijven. Geur is onzichtbaar, maar toch voor het grootste deel verantwoordelijk voor hoe we ons voelen. Geurbeleving speelt hierdoor een doorslaggevende rol in hoeverre wij ruimtes, omgevingen en situaties als prettig, toegankelijk of stimulerend ervaren - of juist niet.

Ondanks het feit dat geur niet tastbaar is, heeft ze de kracht een onverwachtse glimlach op eenieders gezicht te toveren. Wanneer geur op de juiste manier gecontroleerd wordt, is het in staat om de meest krachtige bron naar positieve emoties te beheersen.

Geur en herinneringen

Spreading unexpected smiles, globally.

Dat is wat wij elke dag doen. Geur is onze passie en de toegevoegde waarde hiervan wordt nog onderschat. Dat terwijl onze neus, na de ogen, het belangrijkste zintuig is dat ons bewust en onbewust prikkelt, onze emoties stuurt en gedrag beïnvloedt. Onze ambitie reikt ver. Maar dat kan ook. Onze zelf ontwikkelde technieken stellen ons in staat om ver over de landsgrenzen een glimlach te creëren. Dit heeft geresulteerd in opdrachtgevers in Ierland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië, Midden-Oosten, Canada en natuurlijk met onze basis in de Benelux. We willen dit graag uitbreiden met vaste distributiepunten. Bent u hierin geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Word distributeur

Oprechte fans van geur.

Bij Sense Company geloven we onvoorwaardelijk in de relevantie van geur. Om de kracht van geur voor iedereen toegankelijk te maken, hebben we volledig eigen intelligente geursystemen en producten ontwikkeld. Systemen die in combinatie met een uitgebreid online beheer- en serviceplatform inclusief flexibele technische dienst, onze klanten waar nodig volledig kunnen ontzorgen. Hiermee zijn we in staat gemakkelijk en op afstand invulling te geven aan iedere mogelijke geurwens. Doordat wij alles in eigen beheer hebben bestaat er simpelweg geen ruimte die wij niet kunnen begeuren.

Meer over ons

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Keep up with Sense Company

Voor elke omgeving de juiste capaciteit geursysteem of aangesloten op uw lucht-behandeling

Top